TR | AR | EN | RU
18.06.2021 Tarihli Kurul Toplantısı

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Kalite Komisyonu Toplantısı, Kalite Komisyon Üyeleri Prof. Dr. M. Zafer BALBAĞ, Doç. Dr. Hamit ÖZEN, Dr. Öğr. Üyesi Emre EV ÇİMEN, Öğr. Gör. Özgür GÜLTEKİN, Enstitü Sekreteri Hatice SERTTAŞ ve Öğrenci Temsilcimiz Kübra BAYER’in katılımı ile 18.06.2021 Cuma Günü 12.30’da ESUZEM üzerinden çevrimiçi ortamda gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda 2020-2021 eğitim öğretim yılını geride bırakırken Eğitim Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Covid -19 (Koronavirüs) Pandemisi sürecindeki işler, işleyişler, iyileştirme çabaları ve yeni kararlar ve uygulamalar konusunda değerlendirme yapılmış ve komisyon üyelerinin görüş ve önerileri alınmıştır. Öğrenci temsilcisi Kübra BAYER’in uzaktan eğitim sürecini tecrübe eden bir öğrenci olarak sürece ilişkin deneyimleri ve önerileri alınmıştır. Ek olarak toplantıda, dış danışma kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilecek yakın tarihli bir toplantı planlanması kararı alınmıştır.