TR | AR | EN | RU
Uzaktan Tezsiz Yüksek Lisans Programları Ara Sınavları Hakkında...
19.03.2024

Sevgili Öğrencilerimiz,

Enstitümüz bünyesinde yer alan Uzaktan Tezsiz Yüksek Lisans Programları'nda yapılacak olan tüm sınavlar (ara sınavlar, mazeret sınavları, yarıyıl sonu sınavları ve bütünleme sınavları) yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.

2023-2024 Bahar Dönemi Ara Sınavları 27 – 28 Nisan 2024 tarihlerinde yapılacak olup sınavlar ile ilgili detaylar ve sınav programları aşağıda ilan edilmiştir:

Sınav Yeri: ESOGÜ, Eğitim Fakültesi Binası (Odunpazarı/Eskişehir)

İlköğretim Matematik Eğitimi Uzaktan Tezsiz Yüksek Lisans Programı Ara Sınavları 27 Nisan 2024 Cumartesi
Eğitim Yönetimi Uzaktan Tezsiz Yüksek Lisans Programı Ara Sınavları 28 Nisan 2024 Pazar
Eğitimde Bütünleştirme Uygulamaları Uzaktan Tezsiz Yüksek Lisans Programı Ara Sınavları 28 Nisan 2024 Pazar

Sınavlar blok olarak hazırlanmış olup ilgili blokta herhangi bir dersi olan öğrencimizin sınav başlangıç saatinde sınav salonunda hazır bulunması gerekmektedir.

Her bir öğrenci için sınav süresi, sınava katılacağı ders sayısına göre hesaplanacak olup her bir ders için ayrılan süre 35 dakikadır.

“Bilimle ve Bizimle” KALINIZ.

Enstitü Müdürlüğü