TR | AR | EN | RU
Enstitümüz Lisansüstü Programlarında Kayıtlı Öğrencilerimizin Dikkatine
25.08.2022

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Yükseköğretim Kurumu’ndan gelen resmi yazıya dayanarak Tezsiz Yüksek Lisans (İkinci Öğretim), Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarında tüm dersler ve savunma sınavları yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Yeterlik, Tez Önerisi ve Tez Savunma sınavları yüz yüze yapılacaktır.

Tez Önerisi savunmasını takip eden ilk Tez İzleme Komitesi (TİK) toplantısı hariç diğer TİK toplantıları öğrenci ve danışman talebi ile uzaktan ESUZEM sistemi üzerinden çevrimiçi yapılabilecektir.

Tezsiz Yüksek Lisans (İkinci Öğretim) Programlarının dersleri akşam saatlerinde yapılacaktır.

Uzaktan tezsiz yüksek lisans programlarında tüm dersler çevrimiçi yapılmakta olup arasınav, final ve bütünleme sınavları Eskişehir’de Enstitümüz Binasında yüz yüze gerçekleştirilmektedir.

Öğrencilerimizin kayıt sürecinde ve ders döneminde bu bilgileri dikkate almaları önemle rica olunur.

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü