TR | AR | EN | RU
Ağ ve Bilgi Toplumunda Lisansüstü Eğitimin Vizyonu Etkinliği Gerçekleştirildi
30.03.2021

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Çevrimiçi söyleşileri kapsamında 30 Mart 2021 tarihli söyleşimizin konuğu Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Kemal ŞENOCAK olmuştur. Sayın Prof. Dr. Kemal ŞENOCAK   “Ağ ve Bilgi Toplumunda Lisansüstü Eğitimin Vizyonu” konusu ile Enstitümüz Müdür Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Hamit ÖZEN moderatörlüğündeki bu etkinlikte günümüzde eğitimin vizyonu ve lisansüstü eğitimin, akademik çalışmaların önemi konusunda kıymetli açıklamalarda bulunmuştur.

Öğrencilerin yanı sıra üniversitemiz öğretim üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen bu etkinlikte, lisansüstü araştırma yapmak isteyen, kariyer yapma planı olan, bilime, öğrenmeye ilgi duyan öğrenciler tarafından yöneltilen sorular da yanıtlanmıştır. Enstitümüz Müdürü Sayın Prof. Dr. M. Zafer BALBAĞ, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Kemal ŞENOCAK’a davetimize icabet ettiği için ve çevrimiçi söyleşimizin konuğu olduğu için teşekkürlerini iletmiştir.

Söyleşiye katılan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Kemal ŞENOCAK ve Moderatör Sayın Doç. Dr. Hamit ÖZEN’e söyleşileri için teşekkür ederiz. 

 

 

Enstitü Müdürlüğü