TR | AR | EN | RU
7417 Sayılı Af kanunu Kapsamında Başvuruda Bulunan Öğrencilerimizin Dikkatine…
6.01.2023

Sevgili Öğrencilerimiz,

2022-2023 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

7417 SAYILI AF KANUNU KAPSAMINDA YAPILAN BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.

>> SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ <<

TÜM PROGRAMLAR İÇİN BELİRTİLEN TARİHLERDE KAYITLAR ŞAHSEN VEYA NOTER ONAYLI VEKÂLETNAME YOLUYLA YAPILACAKTIR.

*** AŞAĞIDA SUNULAN KAYIT BAŞVURU TAKVİMİNİ LÜTFEN DİKKATLE İNCELEYİNİZ. ***

BAŞVURU TAKVİMİ
BAŞVURU SONUÇLARININ İLANI 06 OCAK 2023

KESİN KAYIT TARİHLERİ

06 - 10 ŞUBAT 2023

KESİN KAYIT TARİHLERİ
(Güz Döneminde Kesin Kayıt yaptırmayanların kayıt yaptırabilecekleri tarihler)

06 - 10 ŞUBAT 2023

DERS KAYITLARI 09 - 10 ŞUBAT 2023

UYGULAMA İLKELERİ
Yükseköğretim Kurulu 7417 Sayılı Öğrenci Affına İlişkin Uygulama İlkeleri için tıklayınız.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 7417 Sayılı Öğrenci Affına İlişkin Usul ve Esaslar için
tıklayınız.

KESİN KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ HUSUSLAR
Kesin kayıtlar ŞAHSEN yapılacaktır.
Öğrencilerin ödeyeceği öğrenci katkı payı kayıt esnasında ilişikleri kesilmeden önce programlarda geçirdikleri süreler düşülerek hesaplanacaktır.
Tezli Yüksek Lisans/Doktora programlarına kayıt yaptıracak olanların, eğer varsa başka lisansüstü programlardaki kayıtlarını sildirmeleri gerekmektedir. (Tezsiz Yüksek Lisans Programları hariç)
Başka bir Tezli Yüksek Lisans veya Doktora programında kaydı olup Enstitümüzde Tezli Yüksek Lisans veya Doktora programı kazananların Enstitümüze kesin kayıtlarının yapılabilmesi için diğer Yükseköğretim Kurumlarında kayıtlarının olmaması gerekir. Gerekli kontroller Enstitümüz tarafından yapılacaktır. YÖKSİS üzerinden yapılan kontrollerde başka lisansüstü programda kaydı olanların kesin kayıtları yapılmaz ve bu durumdaki adaylar hiç bir hak iddia edemezler.
Tezsiz Yüksek Lisans programına kesin kayıt yaptırıp KAYDINI SİLDİREN öğrencilerin yatırmış oldukları öğrenim harçları iade edilmez.
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarının Ara Sınav, Final ve Bütünleme Sınavları yüz yüze (Eskişehir ilinde) yapılacaktır.
Kesin kayıtlarını yapan öğrencilerin yürürlükteki Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği hükümlerine tabidirler.

BAŞVURU ADRESİ

Eğitim Fakültesi Binası B Blok Kat:4 Meşelik Yerleşkesi Odunpazarı, ESKİŞEHİR (26040)

TELEFON

0 222 239 37 50 - 6318 - 6316