TR | AR | EN | RU
1. GRUP YEDEK LİSTEDE OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE…
10.09.2021

Sevgili Öğrencilerimiz,

2021-2022 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

LİSANSÜSTÜ YEDEK LİSTEDEN BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN LİSTESİ AÇIKLANMIŞTIR.

PANDEMİ NEDENİ İLE KAYIT YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN ENSTİTÜMÜZE GELMELERİ UYGUN DEĞİLDİR.

TÜM PROGRAMLAR İÇİN BELİRTİLEN TARİHLERDE ASIL VE YEDEK KAYITLAR UZAKTAN GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

• YEDEK LİSTEDEN ÖNKAYIT BAŞVURUSU YAPABİLECEK 1.GRUP YEDEK ADAYLARIN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.
  • PROGRAM BAZINDA BOŞ KONTENJANLAR İÇİN TIKLAYINIZ.
  • YEDEK ÖĞRENCİ KAYITLARINDA ÖNKAYIT BAŞVURUSU ALINACAKTIR.
  • YEDEK LİSTEDEN ÖNKAYIT BAŞVURUSU İÇİN ebeyedekonkayit@tm.ogu.edu.tr ADRESİNE YEDEK ÖNKAYIT BAŞVURU DİLEKÇESİNİ (TIKLAYINIZ) DOLDURUP İMZALAYARAK MAİL ATINIZ.
  • BOŞ KONTEJANA BAĞLI OLARAK SIRALI BAŞARI PUAN SIRASINA GÖRE KESİN KAYIT GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.
  • 1. GRUP YEDEK ADAY LİSTESİ DIŞINDAKİ BAŞVURULAR DEĞERLENDİRİLMEYE ALINMAYACAKTIR.
  • 1. GRUP YEDEK ÖĞRENCİ ÖN KAYIT BAŞVURUSU 13 Eylül 2021 Pazartesi günü Saat 16:00’a kadar yapılacaktır.